Schulstad Bakery Solutions lancerer to nye økologiske rugbrød i dette forår og har nu et sortiment, der spænder helt fra rådej til rugbrød i bageklar pose. Opgraderingen på øko-rugbrød er ifølge brødproducenten et naturligt skridt på vejen mod mere hverdagsbrød med ekstra omtanke. Flere og flere af de professionelle køkkener arbejder nemlig med at få øget økologiprocenten i deres måltidsplanlægning.
– Vi holder nøje øje med tendenserne i foodservice, og flere af vores målgruppeundersøgelser viser tydeligt, at økologisk brød bliver mere og mere efterspurgt. Flere af de madprofessionelle arbejder med at styrke den økologiske køkkenprofil. Mange pejler efter det økologiske spisemærke, som også er et attraktivt kvalitetsstempel at anvende, når menuen skal præsenteres for forbrugerne. Derfor er det helt naturligt for os at kvalificere vores økologiske brødløsninger, forklarer Thomas Svensson, Brand Manager hos Schulstad Bakery Solutions. Han supplerer, at rugbrød er hverdagsspise i de fleste danske køkkener, og at det derfor giver ekstra god mening at udvikle flere økologiske valgmuligheder i netop denne brødkategori.
De nye økologiske rugbrødsvarianter er hhv. et forbagt, skiveskåret rugbrød i bagepose og et mørkt friskbrød uden kerner.
– I vores økologiske rugbrødssortiment er der både rådej, bakeoff og friskbrød. Vi synes, det er vigtigt, at vores kunder kan vælge præcis det rugbrød, der passer til deres hverdag og køkkendrift. Derfor skal vores sortiment betragtes som flere mulige veje til økologisk rugbrød, forklarer Thomas Svensson. Udover de to nye rugbrødsvarianter har Schulstad Bakery Solutions et større øko-sortiment med morgenbrød, helbrød og sandwichbrød. Det fulde øko-sortiment tæller mere end 16 varianter.