Top
Ældgammel kornsort har kæmpe klimapotentiale og kan blive vigtig i Europas fremtid
Sorghum er en af verden ældste kornsorter og har mange egenskaber, der kan gavne fødevaresikkerhed, klima og biodiversitet. Mekanismerne bag egenskaberne har dog været en
Breaking news: Arla på vej mod fusion
Arla Foods og DMK Group kan i dag annoncere, at de har til hensigt at fusionere og skabe det stærkeste andelsmejeri i Europa. Fusionen samler
Restauranter og caféer ser mod cola-alternativer
Den seneste tids forbrugerpres på de store internationale sodavandsproducenter har fået mange virksomheder til at revurdere deres produktudvalg. Flere restauratører fortæller, at deres kunder efterspørger
Falstaff: Største tysktalende medie rangerer Danmarks bedste restauranter
Falstaff Nordic Restaurant Guide Danmark 2025 indeholder mere end 100 anbefalede restauranter. Under lanceringen i aftes i Malmø uddelte det østrigske kulinariske forlag 11 priser
Har udviklet digital løsning: Hotel- og kroejer har opskriften på at mindske madspild
Erik Jørgensen, ejer af Hotel Røde-Kro i Sønderjylland, har reduceret det årlige madspild med 75 procent. Nu har han – med hjælp udefra – udviklet
Carlsberg vil igen tale dansk til danskerne
Efter flere år med en international stemme laver Carlsberg et større strategisk retningsskift. Bryggeriet vil igen tale dansk og sætter særlig fokus på danske drivkræfter,
Horesta: Fem år efter nedlukning står restaurationsbranchen stærkere – men også udfordret
Hotel- og restaurationsbranchen overgår nu niveauet fra før coronanedlukningerne. Men alt er ikke fryd og gammen, for der også økonomiske udfordringer og et stigende antal
Populær madlavningsost: Nu med ærter, men med samme gode smag og tekstur
Man kan godt erstatte en stor del af mælken i ost med planter og stadig bevare den rigtige smag og tekstur. Det har forskere fra
Første gang i 14 år: Kvinder vinder Årets Kok og Årets Tjener
Det var kvinderne, der dominerede, da de to prestigefyldte konkurrencer Årets Kok og Årets Tjener blev afholdt på Madværkstedet i København. Således var det Sophia
Dansk frugt og grønt er under voldsomt pres – stærke kræfter går sammen for at vende udviklingen
Ni ud af ti forbrugere mener, det er vigtigt, at vi har alsidig produktion af frugt og grønt i Danmark. Alligevel er kun en fjerdedel
Hent flere