Top
Medaljer og legater for 350.000 kr. til de skarpeste håndværkere inden for mad og værtskab
117 nyuddannede receptionister, tjenere, kokke og smørrebrød/catere blev tirsdag aften hyldet til Hotel og Restaurantskolens store medaljefest, inden de nu kan trække ekstra motiveret i
Stort forskningsprojekt skal få os til at spise mere plantebaseret med ældgamle teknikker
Et internationalt forskerhold, ledet af forskere fra Syddansk Universitet (SDU), vil forbedre smag og tekstur af plantebaserede erstatningsprodukter ved hjælp af fermentering og gøre teknikkerne
Den økologiske eksport er steget
Eksporten af økologiske fødevarer steg i 2023 med fire pct. fra 3,4 mia. kr. i 2022 til 3,5 mia. kr. i 2023. Til gengæld faldt
Kunstig intelligens kan sætte turbo på fødevareindustrien
AI kan øge effektiviteten i fødevareindustrien, og virksomhederne bør begynde at integrere AI i deres produktion for ikke at blive overhalet af konkurrenterne, var blandt
Danmark bliver vært for Michelin-uddelingen de næste to år
Når der de næste to år skal uddeles stjerner og anden hæder fra Michelin til nordiske restauranter bliver det med Danmark som værtsland. Uddelingen sætter
Prisregn til danske restauranter: Alchemist er landets bedste
I går bød på en festlig aften, da både Landbrug & Fødevarer og White Guide fejrede danske restauranter med en række priser. Således kan Alchemist
Plantebaserede alternativer bruges kun lidt
Plantebaserede alternativer til kød, fisk og mejeriprodukter bliver kun brugt i et begrænset omfang, viser en ny undersøgelse fra DTU Fødevareinstituttet. Plantebaserede drikke i kaffe
Aarstiderne solgt til Dagrofa
Dagrofa, en af landets førende fødevarevirksomheder, underskrev i går en købsaftale med Aarstiderne. Købet af Aarstiderne er et vigtigt element i koncernens ambition om at
Nyt globalt studie: Frokosten er katalysator for trivsel og tilhørsforhold
Mad og sociale pauser styrker arbejdsglæde og inklusion hos virksomheder. Det bliver tydeligt i en ny global undersøgelse, The Power of Socialisation, baseret på over
ISS tidobler mængden af bælgfrugter på tallerkenen i deres kantiner
De omkring 40.000 spisende gæster i ISS’ danske kantiner får i gennemsnit serveret 25 g. bælgfrugter dagligt gennem frokosten, og det er væsentlig højere end
Hent flere