Too Good To Go runder ny stor milepæl med 250 mio. reddede måltider på globalt plan. I løbet af blot det seneste år har Too Good To Go alene i Danmark hjulpet danskerne med at redde 3,4 mio. måltider fra at ende i skraldespanden takket være partnere som COOP, Netto, Føtex, Lidl, Lagkagehuset, Bodenhoff og Q8.
Too Good To Gos nye milepæl med 250 mio. reddede måltider svarer til 625.000 tons CO2e. Det er en miljøpåvirkning, der kan sammenlignes med 125.000 passagerer, der flyver jorden rundt.
Den nye imponerende milepæl er resultatet af et voksende fællesskab på over 81 millioner registrerede brugere og 134.000 aktive partnere på tværs af 17 lande, som alle deler virksomhedens mission om at inspirere og engagere til at bekæmpe madspild.
50 mio. måltider reddet på kun seks måneder
Too Good To Go, der blev lanceret i 2016, brugte seks år på at nå de første 100 mio. måltider. Milepælen op mod de 200 mio. måltider tog derfra kun halvandet år, og på blot 6 mdr. yderligere er de næste 50 mio. måltider blevet reddet, hvilket er en klar indikation af virksomhedens eksponentielle vækst og rolle som global leder inden for madspild og bæredygtighed.
“Vi er utrolig begejstrede for at fejre denne nye milepæl, hvor vi sammen med vores voksende fællesskab af brugere og partnere har reddet 250 mio. måltider fra de globale skraldespande. Milepælen viser, at vi er på den rigtige vej, og at vi har mange muligheder for at hjælpe vores planet,” siger Mette Lykke, CEO for Too Good To Go.
Too Good To Gos fortsatte vækst kan i høj grad tilskrives samarbejdet med globale brands som Carrefour, Aldi, Starbucks, SPAR, Morrisons, Costa, Casino Group, M&B, PAUL Group og mange andre, der er blevet en del af fællesskabet af brugere og små forretningsdrivende, der kæmper for at reducerer madspild.
Madspild står for 10% af alle menneskeskabte drivhusgasemissioner
40 pct. af alle fødevarer ender hvert år i skraldespanden, hvilket har en enorm indvirkning på miljøet, da madspild er ansvarlig for 10 pct. af alle menneskeskabte drivhusgasemissioner på verdensplan.
Ifølge Project Drawdown er bekæmpelse af madspild den vigtigste løsning for at løse klimakrisen ved at begrænse temperaturstigningen til blot 2˚C inden 2100. Ved at gøre det muligt for enkeltpersoner og virksomheder at bekæmpe madspild sammen, skaber Too Good To Go de bedste betingelser for at bremse den globale opvarmning.