Når Restaurant Flammen i Aalborg d. 10. februar slår dørene op igen efter en gennemgribende renovering, bliver nordjyderne ikke alene inviteret ind i en topmoderne grillbuffet-restaurant i hyggelige omgivelser. Restauranten bliver samtidig referencepunkt for, hvordan fremtidens Restaurant Flammen skal se ud i resten af landet.
Fra fredag d. 10. februar kan Aalborg bryste sig af at have Danmarks mest moderne Restaurant Flammen.
Grillbuffet-restauranten i Østerågade har siden nytår været lukket og over de seneste seks uger gennemgået en totalrenovering og gennemgribende forandring. Flere vægge er væltet og flyttet, gulvene er nye, vægge og lofter har fået en overhaling, buffet-området er renoveret, og al inventar er udskiftet. Derfor træder gæsterne ved genåbningen før vinterferien ind i helt ny restaurant.
“Vi glæder os rigtig meget til at kunne byde vores gæster velkommen tilbage d. 10. februar, og vi ser frem til at vise dem den nye restaurant efter seks ugers nedlukning. Oplevelsen og atmosfæren er den samme hyggelige som altid, men omgivelserne er helt nye og lækre og gør forhåbentlig besøget endnu bedre,” siger adm. direktør i Restaurant Flammen, Piet Klein.
Første restaurant i nyt kædekoncept
Den nyrenoverede restaurant i Aalborg bliver dertil den første i kædens nye koncept.
“Aalborg er den første restaurant, hvor vi folder vores nye kædekoncept ud. Vores kerneprodukter piller vi ikke ved. Grillbuffeten, priserne og oplevelsen vil være den samme, men hele indpakningen og vores restauranters udseende rundt i landet vil blive med Aalborg som reference,” siger Piet Klein.
Ifølge direktøren har man tænkt den nye restaurant, så der også bliver mere fokus på at kunne levere kædens takeaway-løsning til de kunder, der ønsker det.
Kort om Restaurant Flammen
Restaurant Flammen er etableret af familien Rosenfeldt Sunddal, der åbnede den første Restaurant Flammen i 2009 i Kolding. I dag er der 15 restauranter i Danmark. Flammen er kendt for sin grillbuffet med mange forskellige slags kød, tilbehør, sauce og salat. Flammen tilbyder også en dessertbuffet samt en velassorteret takeaway-løsning. Restaurant Flammen beskæftiger på nuværende tidspunkt ca. 600 medarbejdere i Danmark og regner med at ansætte flere i takt med, at kæden åbner flere restauranter i de kommende år.