Råvarer og ingredienser
Christian Lykou fra Gørding Skole hædret med prisen som Årets Madsjæl
Arla uddeler hvert år prisen Årets Madsjæl til en af de særlige ildsjæle, der gør en særlig indsats for at skabe madglæde og kompetencer hos
Bocuse d’Or-vinder udgiver sine bedste sauceopskrifter
Kan man udgive en bog, der udelukkende handler om sauce? Ja, hvis man spørger Brian Mark Hansen, vinder af Bocuse d’Or og køkkenchef på Søllerød
Food&Drink med fokus på Cateringmesse Øst på gaden
Årets sjette udgave af magasinet Food&Drink er nu på gaden. Hovedfokus for denne udgave af magasinet er Cateringmesse Øst, der finder sted d. 18 september.
Svensk fermenteringsprojekt giver håb for fremtidens bæredygtige mad
Bakterier, der gør affald og madrester til spiselige råvarer i helt nye produkter, lyder næsten for godt til at være sandt – men det er
Virksomheden bag restauranterne Jagger og Otto peger på ny leverandør
De næste tre år er det fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice, der skal levere råvarer til restauranterne Jagger, Otto og Ritta, som Buzz CPH står bag. Den
Novo Holdings og DLG-koncernen indgår samarbejde om fremme af bæredygtig planteproduktion
Novo Holdings og DLG-koncernen indgår et strategisk partnerskab, der skal fremme bæredygtig landbrugs- og fødevareproduktion. I første fase overtager Novo Holdings 25 pct, af aktierne
Det globale fødevaresystem belaster klimaet, slider på naturen og er hårdt ved vores sundhed
Verdens fødevaresystem skal efterspørge markant mere bæredygtig mad, være langt mere effektivt og tage meget større hensyn til natur og biodiversitet. Kun på den måde
Mavens Hule: Contempehrary vinder adgang til Compass Groups 350 kantiner
Dansk tempeh-producent har vundet konkurrencen Mavens Hule og får nu adgang til 350 kantiner. Compass Group er på en bæredygtighedsrejse, hvor kødandelen skal ned, måltidet
Svingende kaffepriser presser vietnamesiske bønder mentalt
Vietnamesiske kaffebønder oplever markant større stress og psykiske vanskeligheder. Det skyldes meget omskiftelige kaffepriser på de internationale markeder, viser en ny undersøgelse, som udviklingsøkonomer står
OptiClean vil optimere håndteringen i grøntsagsvaskeriet og forlænge holdbarheden på dine gulerødder
Projektet OptiClean har, med 5,5 mio. kr. fra GUDP, blæst til kamp mod de halvrådne gulerødder i grøntsagsskuffen. En kombination af optimeret polering og håndtering
Hent flere