Der er spirende forårsfornemmelser i Lagkagehusets bagerier, når de frem til den 31. maj byder på et fristende forårssortiment med både søde nyheder og syrlige gengangere.

Frem til den 31. maj kan man slukke tørsten med en Iced Matcha eller Matcha Latte i udvalgte Lagkagehuse. Skal turen spices op, byder foråret også på en krydret Iced Chai eller en Iced Americano i Lagkagehusets bagerbutikker, sidstnævnte med et blend af fyldige espressobønner fra Colombia og Brasilien.
-Vi går endelig varmere og lysere tider i møde, og det kalder på søde forfriskninger, der kan nydes i bageriet eller nemt tages med ud. Sammen med vores populære forårsgengangere, er forårssortimentet den perfekte kombination mellem det søde, det krydrede og det syrlige, så der er noget for enhver smag, siger Pernille Martinussen, produktansvarlig i Lagkagehuset.
Påskenyheder, der pipper i montren
Med forårets ankomst følger påsken og de hyggelige familietraditioner. Hos Lagkagehuset byder foråret derfor på et bredt udvalg af brød til påskefrokosten som for eksempel chiabrød, softkernerugbrød, gulerodsrugbrød, batard, ølandsbrød eller det klassiske formbrød, der er perfekt til reje- eller laksemaden.
Som et sødt punktum til årets påskebord tilbyder Lagkagehuset i år gule påskekyllinger – i form af flødeboller – mellem den 23. marts og 12. april. Flødebollerne er lavet af cremet passionsskum med en syrlig og sød kerne af passionsganache. De ”små” kyllinger er derudover dekoreret med hvid chokolade, gule kokosfjer, hanekam og chokoladeøjne.

Derudover kan man i sin lokale Lagkagehuset igen i år finde favoritter med syrlige noter som rabarberhornet, passionsmånen, og de veganske favoritter; passionssnitten og hindbærsneglen, der med frugtige ingredienser harmonerer med de søde drikkevarer i forårssortimentet.