Oversigtsside
Stor interesse for udvikling af fremtidens fødevareproduktion
Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP) har i årets første ansøgningsrunde modtaget ansøgninger om tilskud til over 50 projekter fra forskere, fødevareproducenter, landmænd og folk med
Dragsbæk Støtter op om økologien – melder sig ind i Økologisk Landsforening
Dragsbæk melder sig ind i Økologisk Landsforening for at støtte økologien i Danmark. Virksomheden omsætter årligt for mere end 2 mia. kr., hvoraf godt og
Her er finalisterne til Dansk Mesterskab i Alkoholfri Øl
Den 24. maj bliver Danmarks bedste alkoholfri øl igen kåret i Tivoli, og i år har tilslutningen fra landets bryggerier været endnu større end sidste
Sundhed, madspild og topgastronomi: Her er programmet for Madens Folkemøde
15.-17. maj afholdes Madens Folkemøde på en helt ny lokation, når Nykøbing Falster for første gang lægger brosten til festivalens 150 debatter, events, middage og
Der serveres snaps til 77 pct. af de danske påskefrokoster
En af årets største og mest traditionsrige højtider nærmer sig. Påsken. Og spørger man danskerne, er de klar til at fejre højtiden. En ny undersøgelse
Danish Crown skaber nyt fundament
For at sikre fuldt fokus på værdiskabelse og genvinde konkurrencekraften på noteringen for grise har Danish Crown besluttet at dele kerneforretningen op i tre forretningsenheder
Stjernestøv på havnen i Gudhjem: Sol over Gudhjem åbner Restaurant All Stars
Sol over Gudhjem præsenterer en stor gastronomisk oplevelse. Danmarks største madfestival og kokkekonkurrence udvider til dobbelt størrelse, spækket med unikke smagsoplevelser. Med havnen i Gudhjem
Fiskefileten er danskernes favorit på påskebordet
Fiskefileten fastholder sin topplacering på danskernes påskebord, mens den traditionsrige lammekølle bevæger sig længere ned på listen. Det viser en ny YouGov-undersøgelse foretaget af HelloFresh.
Dansk Vegetarisk Forening i kraftig vækst: Fordobler medarbejderstaben og udvider med ernæringskontor
Dansk Vegetarisk Forening styrker med flere nyansættelser sin rolle som videnspartner i omstillingen til fremtidens fødevaresystem, både i Danmark og internationalt. Foto: Kasper Rebien /
Ældgammel kornsort har kæmpe klimapotentiale og kan blive vigtig i Europas fremtid
Sorghum er en af verden ældste kornsorter og har mange egenskaber, der kan gavne fødevaresikkerhed, klima og biodiversitet. Mekanismerne bag egenskaberne har dog været en
Hent flere