Oversigtsside
FødevareDanmark efterlyser grundlæggende ændring af fødevarekontrollen
Det går for langsomt med at implementere et nyt adfærdskodeks i fødevarekontrollen. Sådan lyder det fra FødevareDanmarks direktør, Leif Wilson Laustsen. På trods af at
Morten Boje Hviid er ny adm. direktør i Landbrug & Fødevarer
Landbrug & Fødevarer reorganiserer sin direktion, og formandskabet har i den forbindelse udpeget Morten Boje Hviid som ny adm. direktør. Flemming Nør-Pedersen bliver forfremmet til
Forskere fjerner den grynede følelse i munden: Sådan får vi nemmere ved at spise fiberrigt
Generelt spiser vi alle sammen for få fibre, og hvis vi skal lave om på det, kræver det at vi rent faktisk kan lide at
Det Veganske Rejsehold: Gratis rådgivning til spisesteder og to dages inspiration til et grønnere menukort
Det Veganske Rejsehold inviterer spisesteder til at udforske en ny verden af smag og bæredygtighed. Med hjælp fra nogle af landets mest passionerede og erfarne
Medaljer og legater for 350.000 kr. til de skarpeste håndværkere inden for mad og værtskab
117 nyuddannede receptionister, tjenere, kokke og smørrebrød/catere blev tirsdag aften hyldet til Hotel og Restaurantskolens store medaljefest, inden de nu kan trække ekstra motiveret i
Christian Lykou fra Gørding Skole hædret med prisen som Årets Madsjæl
Arla uddeler hvert år prisen Årets Madsjæl til en af de særlige ildsjæle, der gør en særlig indsats for at skabe madglæde og kompetencer hos
Lavazza igen kåret til Europas bedste kafferister
For andet år i træk har den italienske kaffevirksomhed Lavazza vundet prisen som den bedste europæiske kafferister. Det skete under den årlige konference European Coffee
Topchefer, iværksættere og investorer drøfter fremtidens fødevarer
Klimakrise og en voksende befolkning globalt betyder at fødevarevirksomhederne skal tænke i helt nye baner – og at forbrugerne skal vænne sig til smagen af
Norrlyst udvider uge: Åbner sin sjette restaurant i 2024
Norrlyst Koncernen har overtaget driften af Lago ved søerne i København. Restauranten genåbner torsdag d. 28. november med et koncept, der kombinerer madoplevelsen med nøje
Stort forskningsprojekt skal få os til at spise mere plantebaseret med ældgamle teknikker
Et internationalt forskerhold, ledet af forskere fra Syddansk Universitet (SDU), vil forbedre smag og tekstur af plantebaserede erstatningsprodukter ved hjælp af fermentering og gøre teknikkerne
Hent flere