Oversigtsside
Lancerer eget mærke: Nej tak til ultraforarbejdet mad
Som den første danske fødevareproducent mærker Castus fra i dag deres populære og klassiske frugtstænger med ’Ultraforarbejdet mad – nej tak!’ for at skabe gennemsigtighed
Svaneke Bryghus leverer flot resultat i 2024
Svaneke Bryghus præsenterede i sidste uge et stærkt årsregnskab for 2024 på 2,977 mio. kr. hvilket er en markant forbedring i forhold til sidste års
Hyrden: Nyt møde mellem ged og ko fra Arla Unika
På Arlas mikromejeri i Tistrup tager en ny ost form. Arla Unika begynder nemlig produktionen af Hyrden. En fastmodnet ost, der kombinerer 47 pct. gedemælk
Glemt EU-aftale forbyder danske og europæiske producenter at kalde deres rugwhisky for rye whisky
En 20 år gammel EU-aftale gør det ulovligt for europæiske whiskyproducenter at bruge betegnelsen "rye whisky". Det rammer Danmarks største destilleri, Stauning Whisky, der sælger
Falstaff: Største tysktalende medie rangerer Danmarks bedste restauranter
Falstaff Nordic Restaurant Guide Danmark 2025 indeholder mere end 100 anbefalede restauranter. Under lanceringen i aftes i Malmø uddelte det østrigske kulinariske forlag 11 priser
Kjær & Sommerfeldt kan fejre 150 års jubilæum med endnu et rekordregnskab
Massive investeringer i organisation, IT og e-handel bærer frugt i et udfordret vinmarked, der viser gevinsten af Kjær & Sommerfeldts strategiske investeringer. Herudover viser Kjær
ISS opnår Svanemærket for DSB-kantine med 1400 spisende
ISS Danmark har netop fået certificeret den første af flere DSB-kantiner med miljømærket, Svanemærket. Certificeringen, der er et af verdens mest skrappe og ambitiøse miljømærker,
Dagrofa Foodservice leverer igen sorte tal og løfter årets resultat
En af landets største totalleverandører til professionelle køkkener – Dagrofa Foodservice – kan i 2024 for tredje år i træk præsentere et positivt årsregnskab. I
Ambitiøst par åbner ny restaurant i samarbejde med Norrlyst koncernen
Restaurant Udtryk er den nyeste tilføjelse til Norrlyst gruppen og ambitionerne er høje. Direktør for Norrlyst Koncernen, Bjarke Just Nielsen og chefkok for Udtryk, Edward
Har udviklet digital løsning: Hotel- og kroejer har opskriften på at mindske madspild
Erik Jørgensen, ejer af Hotel Røde-Kro i Sønderjylland, har reduceret det årlige madspild med 75 procent. Nu har han – med hjælp udefra – udviklet
Hent flere