Oversigtsside
Christian Lykou fra Gørding Skole hædret med prisen som Årets Madsjæl
Arla uddeler hvert år prisen Årets Madsjæl til en af de særlige ildsjæle, der gør en særlig indsats for at skabe madglæde og kompetencer hos
Lavazza igen kåret til Europas bedste kafferister
For andet år i træk har den italienske kaffevirksomhed Lavazza vundet prisen som den bedste europæiske kafferister. Det skete under den årlige konference European Coffee
Topchefer, iværksættere og investorer drøfter fremtidens fødevarer
Klimakrise og en voksende befolkning globalt betyder at fødevarevirksomhederne skal tænke i helt nye baner – og at forbrugerne skal vænne sig til smagen af
Norrlyst udvider uge: Åbner sin sjette restaurant i 2024
Norrlyst Koncernen har overtaget driften af Lago ved søerne i København. Restauranten genåbner torsdag d. 28. november med et koncept, der kombinerer madoplevelsen med nøje
Stort forskningsprojekt skal få os til at spise mere plantebaseret med ældgamle teknikker
Et internationalt forskerhold, ledet af forskere fra Syddansk Universitet (SDU), vil forbedre smag og tekstur af plantebaserede erstatningsprodukter ved hjælp af fermentering og gøre teknikkerne
Anna driver et vegansk cateringfirma:“Jeg vil hellere inspirere, end jeg vil dømme”
At lave hundrede procent plantebaseret mad kræver, at man vender tingene på hovedet og tænker smag og sammensætning på nye måder. Det mener Anna Guy,
Highland Park præsenterer nyt, moderne look
Whiskydestilleriet Highland Park lancerer et nyt flaske- og emballagedesign inspireret af brandets unikke og naturskønne hjemsted: Orkneyøerne. Whiskyentusiaster verden over kan nu lade sig begejstre,
Ny sæsonhalvdel af podcasten Den Grønne Elevator byder på indsigter og erfaringer om den svære bæredygtighed
Efter start før sommerferien, er vært Ane Cortzen i anden halvdel af podcasten ’Den Grønne Elevator’s første sæson nu klar til at løfte flere ærlige
Samfundsansvarlige frontløbere fra Københavns madsystem samles om forandring
Hvordan skaber vi byudvikling med maden i centrum, og hvordan sikrer vi mere grøn, lokal og sæsonbetonet mad på københavnernes tallerken nu og i fremtiden?
Den økologiske eksport er steget
Eksporten af økologiske fødevarer steg i 2023 med fire pct. fra 3,4 mia. kr. i 2022 til 3,5 mia. kr. i 2023. Til gengæld faldt
Hent flere