Økologi og bæredygtighed
En mælkekasse til jul
Aflevér de tomme mælkekasser og støt Arla Fondens arbejde med at få børn og unge i køkkenet. Nu har du mulighed for at handle med
Mindre producenter af plantebaserede fødevarer får hjælp til at gro
Skræddersyede udviklingsforløb sætter skub i danske SMV’ers produktion af sikre, smagfulde og kommercielt levedygtige plantebaserede fødevarer. 30 små- og mellemstore producenter af plantebaserede produkter vil
Dansk startup baner vejen for fremtidens fødevarer på rekordtid
Den danske startup Nocla har på under ét år opnået B Corp Pending-status – et skridt, der placerer dem tættere på en ny generation af
Grøn Trepart: FødevareDanmark vil holde godt øje med prisen på dansk kød
FødevareDanmark er umiddelbart betryggede i, at den grønne trepart ikke får nævneværdige konsekvenser for brancheorganisationens godt 600 medlemmer i fødevaresektoren. Brancheorganisationen FødevareDanmark, der blandt andet
Din morgenkaffe presser verdens skove
Efterspørgslen på kaffe stiger verden over, og Danmark er blandt de mest kaffedrikkende lande. Men den voksende efterspørgsel og klimaforandringer fører til rydning af skov.
Ny analyse: Græssende kvæg ved Vadehavet giver CO2-venligere oksekød
Analyse- og rådgivningshuset KF Miljø har i samarbejde med Nationalpark Vadehavet og økologiske oksekødsproducenter fra Spis min gris gennemført en analyse af CO2-udledningen fra økologisk
Organisationer hilsner finanslovens skolemad velkommen
Da Finanslovsforslaget i sidste uge blev præsenteret, var et af initiativerne forsøg med skolemad. Det bliver hilst velkommen af både Landbrug & Fødevarer og Økologisk
Det Veganske Rejsehold: Gratis rådgivning til spisesteder og to dages inspiration til et grønnere menukort
Det Veganske Rejsehold inviterer spisesteder til at udforske en ny verden af smag og bæredygtighed. Med hjælp fra nogle af landets mest passionerede og erfarne
Christian Lykou fra Gørding Skole hædret med prisen som Årets Madsjæl
Arla uddeler hvert år prisen Årets Madsjæl til en af de særlige ildsjæle, der gør en særlig indsats for at skabe madglæde og kompetencer hos
Stort forskningsprojekt skal få os til at spise mere plantebaseret med ældgamle teknikker
Et internationalt forskerhold, ledet af forskere fra Syddansk Universitet (SDU), vil forbedre smag og tekstur af plantebaserede erstatningsprodukter ved hjælp af fermentering og gøre teknikkerne
Hent flere