Økologi og bæredygtighed
ISS opnår Svanemærket for DSB-kantine med 1400 spisende
ISS Danmark har netop fået certificeret den første af flere DSB-kantiner med miljømærket, Svanemærket. Certificeringen, der er et af verdens mest skrappe og ambitiøse miljømærker,
Har udviklet digital løsning: Hotel- og kroejer har opskriften på at mindske madspild
Erik Jørgensen, ejer af Hotel Røde-Kro i Sønderjylland, har reduceret det årlige madspild med 75 procent. Nu har han – med hjælp udefra – udviklet
Indsatsen for at begrænse fiskeri med tunge bomtrawl fortsætter
De endelige resultater fra Jammerbugtprojektet, udført af DTU Aqua og Aalborg Universitet, bekræfter, at fiskeri med tunge bomtrawl har en meget kraftig påvirkning af havbunden.
Populær madlavningsost: Nu med ærter, men med samme gode smag og tekstur
Man kan godt erstatte en stor del af mælken i ost med planter og stadig bevare den rigtige smag og tekstur. Det har forskere fra
Mutti og Too Good To Go lancerer nyt samarbejde
Mutti ønsker at være en del af løsningen mod madspild og lancerer nu et nyt samarbejde med den danske social impact-virksomhed Too Good To Go,
Nu åbner nationalt skolehave-center lokalt på Frederiksberg
26. marts åbner Haver til Maver sit nye hus og hovedsæde i tæt forbindelse med skolehaven i Frederiksberg Have. Skolehaveorganisationen slår ikke alene rod i
Producenter og detailhandlen kan spille en afgørende rolle i beskyttelsen af bestandene af sild, makrel og blåhvilling
Producenter og detailhandlen har en afgørende rolle at spille i beskyttelsen af bestanden af såkaldt små pelagiske fisk, ifølge Marine Stewardship Council (MSC), mens efterspørgslen
Økoprisen 2025 går til Frank Herskind, Odense
Mads Frank Herskind, der er kulinarisk ansvarlig for cafeerne i Odense Kommune og ejer af Rebælg, har fået overrakt Økoprisen 2025 på Økologisk Landsforenings generalforsamling.
Dansk frugt og grønt er under voldsomt pres – stærke kræfter går sammen for at vende udviklingen
Ni ud af ti forbrugere mener, det er vigtigt, at vi har alsidig produktion af frugt og grønt i Danmark. Alligevel er kun en fjerdedel
Danskerne er klar til et statsligt klimamærke på fødevarer
Et overvældende flertal af danskerne på hele 81 procent synes, at et klimamærke på fødevarer er en god idé, viser en ny undersøgelse foretaget af
Hent flere