Økologi og bæredygtighed
Christian Lykou fra Gørding Skole hædret med prisen som Årets Madsjæl
Arla uddeler hvert år prisen Årets Madsjæl til en af de særlige ildsjæle, der gør en særlig indsats for at skabe madglæde og kompetencer hos
Stort forskningsprojekt skal få os til at spise mere plantebaseret med ældgamle teknikker
Et internationalt forskerhold, ledet af forskere fra Syddansk Universitet (SDU), vil forbedre smag og tekstur af plantebaserede erstatningsprodukter ved hjælp af fermentering og gøre teknikkerne
Anna driver et vegansk cateringfirma:“Jeg vil hellere inspirere, end jeg vil dømme”
At lave hundrede procent plantebaseret mad kræver, at man vender tingene på hovedet og tænker smag og sammensætning på nye måder. Det mener Anna Guy,
Ny sæsonhalvdel af podcasten Den Grønne Elevator byder på indsigter og erfaringer om den svære bæredygtighed
Efter start før sommerferien, er vært Ane Cortzen i anden halvdel af podcasten ’Den Grønne Elevator’s første sæson nu klar til at løfte flere ærlige
Den økologiske eksport er steget
Eksporten af økologiske fødevarer steg i 2023 med fire pct. fra 3,4 mia. kr. i 2022 til 3,5 mia. kr. i 2023. Til gengæld faldt
Ny supermarkedskæde vil være alternativ til lukkede Irma
En ny supermarkedskæde ser ud til at se dagens lys i 2025. Det er 13 tidligere Irma-ledere, der kaster sig ud i projektet med supermarkedskæden
Banebrydende babymad fra Danmark modtager økonomisk støtte og spås stort globalt vækstpotentiale
Ma-Mam er verdens første og eneste frysetørrede, økologiske og plantebaserede grøntsagsmos. Det innovative danske madprodukt er designet til babyer fra 4 måneders alderen, og indeholder
Svensk salatgigant går ind på dansk fastfood-marked
Sund fastfood fra Sverige rykker ud i verden, når Picadeli går ind på det danske marked med sine salatbarer. Og succesen lader ikke vente på
Salget af økologi tager stort hop
I tredje kvartal af 2024 er salget af økologi steget med 13,6 procent sammenlignet med samme periode sidste år. På trods af stigningen er der
Plantebaserede alternativer bruges kun lidt
Plantebaserede alternativer til kød, fisk og mejeriprodukter bliver kun brugt i et begrænset omfang, viser en ny undersøgelse fra DTU Fødevareinstituttet. Plantebaserede drikke i kaffe
Hent flere