I et samarbejde mellem Nespresso og Oatly lanceres nu Oatly Barista Edition Coffee. Kaffekapslen er den første af sin slags, specielt designet til at blive parret med havredrik fra Oatly. To elementer med perfekt kemi.
Efter grundige eksperimenter har Nespressos kaffeeksperter og Oatlys havreeksperter skabt en kaffe, der har den perfekte kemi med havredrik. Oatly Barista Edition Coffee er en cremet kaffeblanding lavet af Arabica-bønner fra Nicaragua og El Salvador. Når kaffen møder havredrikken fra Oatly, frigøres kaffens smag af korn og sødme. Kombinationen giver en let og blød smagsoplevelse med lav bitterhed.
“Hos Nespresso er vi altid drevet af smag og af at skabe nye innovationer baseret på, hvad kaffeelskere ønsker. Det er blevet mere og mere almindeligt at drikke havredrik til sin kaffe, især i de nordiske lande, og derfor var et samarbejde med verdens førende havredrikproducent et oplagt match. Vi har sammen skabt en unik kaffekapsel, der forener smagen af uforglemmelig Nespresso-kaffe og havredrik fra Oatly på den bedst mulige måde” siger Linda Fazekas, nordisk marketingchef hos Nespresso.
Flere og flere vælger plantebaseret i stedet for komælk i deres kaffe, og allerede for ti år siden introducerede Oatly havredrikken iCoffee, som hurtigt blev en favorit blandt både baristaer og hjemmebryggere på grund af den cremede smag og det lækre skum.
“Vi var de første til at udvikle en havredrik, som er elsket af kaffeentusiaster og bruges af baristaer over hele verden. Derfor føles det fantastisk at kunne lancere verdens første kaffekapsel sammen med Nespresso, som er udviklet og testet, så den passer perfekt til vores havredrik iKaffe. Det var på tide” siger Ilse Siekkinen, General Manager, Oatly Nordic.