Miljø og sundhed
Hestebønner som udgangspunkt: Produktion af fødevareproteiner tager fart i Hedensted
Ved Hedensted har den danske fødevareproducent Meelunie GPI bygget en fabrik, der skal producere fødevareproteiner. Fabrikken fødes med hestebønner, og ambitionen er at kunne producere
Endnu et cirkulært projekt ser dagens lys hos Peter Larsen Kaffe
Fra brugt baristastøj til nye muligheder: Peter Larsen Kaffe og Amolia præsenterer fælles upcycling-projekt, der blandt andet forvandler t-shirts til PC-covers. Peter Larsen Kaffe og
NY TORK LØSNING SPARER FACILITY MANAGERS OG RENGØRINGSTEAMS EN MASSE TID
Tork har netop lanceret Tork OptiServe, som ikke kun forbedrer effektiviteten for facility managers og deres teams, men samtidig reducerer miljøpåvirkningen. Det hylse-frie toiletpapirdesign genererer
Lancerer blandt andet Havreris: Valsemøllen i ny strategisk fuldkornssatsning til det professionelle køkken
Det bliver nemmere for ernærings- og madprofessionelle i Danmark at sætte fuldkorn på menuen, når Valsemøllen til januar lancerer Økologiske Havreris. Dermed tager det populære
Dansk agrotech-virksomhed i partnerskab med 5.800 farmere: Planter 1,1 mio. træer på 3 år for at fremtidssikre kaffe fra Kenya
Agrotech-virksomheden GrowGrounds arbejder for at omlægge den globale kaffedyrkning til klima- og naturvenlige skovlandbrug, og nu tager den ambitiøse virksomhed et stort skridt mod målet.
Ny juletradition skal mindske madspild: Too Good To Go lancerer ‘Spis Op Dag’ den 27. december
Den 27. december introducerer Too Good To Go initiativet ‘Spis Op Dag’ – en dag dedikeret til at mindske madspild og opfordre danskerne til at
Ny rapport om sprøjtegifte: Økologi er det sikreste valg
Der er pesticidrester i 80 procent af alle prøver af konventionelt dyrket frugt, og i 42 procent af de konventionelt dyrkede grøntsager. Det slår Fødevarestyrelsen
Stor analyse af forarbejdede plantebaserede fødevarer: De er sundere end animalske
Studiet viser, at plantebaserede alternativer til kød og mælk generelt ikke blot har betydelige miljømæssige, men også sundhedsmæssige, fordele sammenlignet med deres animalske modstykker. Tidligere
Geranium er den ottende bedste grøntsagsrestaurant i verden
Danske Geranium er den ottende bedste grøntsagsrestaurant i verden, mens den spanske El Invernadero er ny nummer et. We’re Smart, den ubestridte referenceorganisation i den
Dansk startup laver alternativ chokolade baseret på sidestrømme
Man kan ikke lave chokolade uden kakao - men man kan lave noget, der ligner. Det er tankegangen hos den danske startup Endless Food, der
Hent flere