Mejeri
Hyrden: Nyt møde mellem ged og ko fra Arla Unika
På Arlas mikromejeri i Tistrup tager en ny ost form. Arla Unika begynder nemlig produktionen af Hyrden. En fastmodnet ost, der kombinerer 47 pct. gedemælk
Balanceret årsresultat hos Thise
Thise Mejeris resultat for 2024 udviser et overskud på 30,6 mio. kr. Det er er et balanceret resultat, men også på mange måder et minimumsresultat,
Populær madlavningsost: Nu med ærter, men med samme gode smag og tekstur
Man kan godt erstatte en stor del af mælken i ost med planter og stadig bevare den rigtige smag og tekstur. Det har forskere fra
Direktørskifte hos Thise Mejeri
Efter godt et år på posten som administrerende direktør på Thise Mejeri, er der mellem parterne – direktør Svend Schou Borch og bestyrelsen for Thise
Ny salgsdirektør i HKI Ost
Stefan Nordahl-Pedersen bliver forfremmet til salgsdirektør i HKI Ost, der er ejet af Dagrofa Foodservice. HKI Ost er blandt landets førende specialister, når det gælder
Vil løfte kaffe- og mælkeoplevelser til nye højder
Peter Larsen Kaffe og Arla indgår strategisk og værdiskabende partnerskab for at inspirere til bedre kaffe- og mælkeoplevelser. Kaffe og mælk er en uundværlig kombination
Rising Star 2025: Fremtidens kokketalenter på scenen, blandt andet med kefirfløde og Unika-smør
På Melstedgård nær Gudhjem på Bornholm er scenen sat for fremtiden. Det sker i morgen, den 15. januar, hvor fire af Danmarks mest lovende unge
Fem populære madtrends, som gik viralt i 2024
2024 har været et år, hvor sociale medier som TikTok og Instagram har haft stor indflydelse på danskernes madvaner. Fra kreative opskrifter til genopdagelse af
Gammel Knas tager en kort pause
Ti tons af Arlas populære Gammel Knas ost har ikke levet op til standarderne. Derfor bliver osten utilgængelig i en kort periode her i begyndelsen
En mælkekasse til jul
Aflevér de tomme mælkekasser og støt Arla Fondens arbejde med at få børn og unge i køkkenet. Nu har du mulighed for at handle med
Hent flere