Kød, fisk og fjerkræ
Danish Crown skaber nyt fundament
For at sikre fuldt fokus på værdiskabelse og genvinde konkurrencekraften på noteringen for grise har Danish Crown besluttet at dele kerneforretningen op i tre forretningsenheder
Fiskefileten er danskernes favorit på påskebordet
Fiskefileten fastholder sin topplacering på danskernes påskebord, mens den traditionsrige lammekølle bevæger sig længere ned på listen. Det viser en ny YouGov-undersøgelse foretaget af HelloFresh.
Nu kan du få ægte foie gras uden tvangsfodring
Forskere fra Max Planck Instituttet og Syddansk Universitet (SDU) har udviklet en effektiv måde at lave foie gras af ænder og gæs, som ikke er
Bæredygtig opdrættet sandart møder gastronomi i verdensklasse
Fredag den 16. maj 2025 bliver Torvet i Nykøbing Falster centrum for gastronomisk præcision og kulinarisk kreativitet, når udtagelseskonkurrencen til Bocuse d’Or 2027 afholdes under
Seafood Festival vender tilbage i maj
Succesen gentages, når Seafood Festival slår dørene op for anden gang fra d. 16.-25. maj 2025. Bag festivalen står holdet bag Dining Week og Madbillet,
Indsatsen for at begrænse fiskeri med tunge bomtrawl fortsætter
De endelige resultater fra Jammerbugtprojektet, udført af DTU Aqua og Aalborg Universitet, bekræfter, at fiskeri med tunge bomtrawl har en meget kraftig påvirkning af havbunden.
Danske akvakulturprodukter fri for veterinære lægemiddelrester
En ny rapport fra EFSA (European Food Safety Authority) viser, at der ikke er fundet rester af veterinære lægemidler i danske akvakulturprodukter. Dette er et
Producenter og detailhandlen kan spille en afgørende rolle i beskyttelsen af bestandene af sild, makrel og blåhvilling
Producenter og detailhandlen har en afgørende rolle at spille i beskyttelsen af bestanden af såkaldt små pelagiske fisk, ifølge Marine Stewardship Council (MSC), mens efterspørgslen
Fem nye tiltag skal sikre Danish Crown flere grise
Danish Crown lancerer nu fem konkrete tiltag, der skal motivere de danske landmænd til at levere flere grise til koncernens danske slagterier. En høj udnyttelse
Gladsaxe indfører straksforbud mod turbokyllinger
Fremover vil Gladsaxe Kommune kun købe økologiske kyllinger eller kyllinger med dyrevelfærdsmærket tre hjerter. Foto: Freepik.com Et stort flertal i Gladsaxe Byråd har vedtaget et
Hent flere