Kød, fisk og fjerkræ
Japansk madtrend til 7-Eleven
Den danske convenience-virksomhed Tasteful Foods har indgået et samarbejde med Ramen to Biiru for at udvikle deres egen version af den populære japanske snack, onigiri,
Grøn Trepart: FødevareDanmark vil holde godt øje med prisen på dansk kød
FødevareDanmark er umiddelbart betryggede i, at den grønne trepart ikke får nævneværdige konsekvenser for brancheorganisationens godt 600 medlemmer i fødevaresektoren. Brancheorganisationen FødevareDanmark, der blandt andet
Ny analyse: Græssende kvæg ved Vadehavet giver CO2-venligere oksekød
Analyse- og rådgivningshuset KF Miljø har i samarbejde med Nationalpark Vadehavet og økologiske oksekødsproducenter fra Spis min gris gennemført en analyse af CO2-udledningen fra økologisk
Fra lokalt slagteri til en national succes: Ejerledere bag Himmerlandskød vinder prisen som Årets Ejerleder 2024 i Nordjylland
Lars Andersen, Louise Bondgaard Godsk, Christoffer Rosbjerg Andersen og Louise Andersen fra Himmerlandskød A/S er blevet kåret som Årets Ejerleder 2024 i Nordjylland. Med Lars
Prisregn til danske restauranter: Alchemist er landets bedste
I går bød på en festlig aften, da både Landbrug & Fødevarer og White Guide fejrede danske restauranter med en række priser. Således kan Alchemist
Forskere får midler til bæredygtig rejeproduktion på bornholm
Med støtte fra den Europæiske Hav-, Fiskeri-, og Akvakulturfond (EHFAF) og sammen med lokale samarbejdspartnere sætter to forskere fra Roskilde Universitet nu gang i et
Plantebaserede alternativer bruges kun lidt
Plantebaserede alternativer til kød, fisk og mejeriprodukter bliver kun brugt i et begrænset omfang, viser en ny undersøgelse fra DTU Fødevareinstituttet. Plantebaserede drikke i kaffe
Gylden fødselsdag i pølsemageriet
Det blev en halvrund fødselsdag ud over det sædvanlige, da Slagter Lampe på sin 85-års dag modtog en ekstra gave i form af 18 guldmedaljer
Foie gras uden tvangsfodring
En spansk andefarm har som de første i verden fået et dyrevelfærdscertifikat for produktion af fedtlever. Modsat normal produktion af foie gras, hvor ænder og
’Vegetariske’ laks kan være vejen til bedre sundhed for mennesker og fisk
Vegetarisk foder til blandt andet laks skal hjælpe med at gøre produktionen af laks mere bæredygtig. Det kan give bedre fisk til aftensmaden, men viden
Hent flere