Kød, fisk og fjerkræ
Ny analyse: Græssende kvæg ved Vadehavet giver CO2-venligere oksekød
Analyse- og rådgivningshuset KF Miljø har i samarbejde med Nationalpark Vadehavet og økologiske oksekødsproducenter fra Spis min gris gennemført en analyse af CO2-udledningen fra økologisk
Fra lokalt slagteri til en national succes: Ejerledere bag Himmerlandskød vinder prisen som Årets Ejerleder 2024 i Nordjylland
Lars Andersen, Louise Bondgaard Godsk, Christoffer Rosbjerg Andersen og Louise Andersen fra Himmerlandskød A/S er blevet kåret som Årets Ejerleder 2024 i Nordjylland. Med Lars
Prisregn til danske restauranter: Alchemist er landets bedste
I går bød på en festlig aften, da både Landbrug & Fødevarer og White Guide fejrede danske restauranter med en række priser. Således kan Alchemist
Forskere får midler til bæredygtig rejeproduktion på bornholm
Med støtte fra den Europæiske Hav-, Fiskeri-, og Akvakulturfond (EHFAF) og sammen med lokale samarbejdspartnere sætter to forskere fra Roskilde Universitet nu gang i et
Plantebaserede alternativer bruges kun lidt
Plantebaserede alternativer til kød, fisk og mejeriprodukter bliver kun brugt i et begrænset omfang, viser en ny undersøgelse fra DTU Fødevareinstituttet. Plantebaserede drikke i kaffe
Gylden fødselsdag i pølsemageriet
Det blev en halvrund fødselsdag ud over det sædvanlige, da Slagter Lampe på sin 85-års dag modtog en ekstra gave i form af 18 guldmedaljer
Foie gras uden tvangsfodring
En spansk andefarm har som de første i verden fået et dyrevelfærdscertifikat for produktion af fedtlever. Modsat normal produktion af foie gras, hvor ænder og
’Vegetariske’ laks kan være vejen til bedre sundhed for mennesker og fisk
Vegetarisk foder til blandt andet laks skal hjælpe med at gøre produktionen af laks mere bæredygtig. Det kan give bedre fisk til aftensmaden, men viden
Bestanden af sild og makrel i Nordøstatlanten styrtdykker – MSC opfordrer til aftale om kvotedeling
Marine Stewardship Council (MSC) opfordrer kyststater og fiskerinationer i Nordatlanten til at afslutte deres politiske dødvande og blive enige om en varig kvotedelingsaftale for de
Foie gras uden tvangsfodring
En spansk andefarm har som de første i verden fået et dyrevelfærdscertifikat for produktion af fedtlever. Modsat normal produktion af foie gras, hvor ænder og
Hent flere