Kød, fisk og fjerkræ
Bæredygtig opdrættet sandart møder gastronomi i verdensklasse
Fredag den 16. maj 2025 bliver Torvet i Nykøbing Falster centrum for gastronomisk præcision og kulinarisk kreativitet, når udtagelseskonkurrencen til Bocuse d’Or 2027 afholdes under
Seafood Festival vender tilbage i maj
Succesen gentages, når Seafood Festival slår dørene op for anden gang fra d. 16.-25. maj 2025. Bag festivalen står holdet bag Dining Week og Madbillet,
Indsatsen for at begrænse fiskeri med tunge bomtrawl fortsætter
De endelige resultater fra Jammerbugtprojektet, udført af DTU Aqua og Aalborg Universitet, bekræfter, at fiskeri med tunge bomtrawl har en meget kraftig påvirkning af havbunden.
Danske akvakulturprodukter fri for veterinære lægemiddelrester
En ny rapport fra EFSA (European Food Safety Authority) viser, at der ikke er fundet rester af veterinære lægemidler i danske akvakulturprodukter. Dette er et
Producenter og detailhandlen kan spille en afgørende rolle i beskyttelsen af bestandene af sild, makrel og blåhvilling
Producenter og detailhandlen har en afgørende rolle at spille i beskyttelsen af bestanden af såkaldt små pelagiske fisk, ifølge Marine Stewardship Council (MSC), mens efterspørgslen
Fem nye tiltag skal sikre Danish Crown flere grise
Danish Crown lancerer nu fem konkrete tiltag, der skal motivere de danske landmænd til at levere flere grise til koncernens danske slagterier. En høj udnyttelse
Gladsaxe indfører straksforbud mod turbokyllinger
Fremover vil Gladsaxe Kommune kun købe økologiske kyllinger eller kyllinger med dyrevelfærdsmærket tre hjerter. Foto: Freepik.com Et stort flertal i Gladsaxe Byråd har vedtaget et
Dyrevelfærden for grise får stort løft med nye tiltag
Den 1. marts trådte flere tiltag i kraft, der skal forbedre dyrevelfærden for grise. Tiltagene stammer fra Danmarks første dyrevelfærdsaftale, som et bredt flertal i
Sushi boomer på valentinsdag: Just Eat sælger over tre gange så meget som normalt
Tal fra Just Eat viser, at danskerne i stigende grad fejrer kærligheden på valentinsdag med sushi. Den 14. februar bestilles der på platformen mere end
Pizza er nu danskernes foretrukne aftensmad
Hver aften i 2024 spiste flere end hver 20. dansker pizza. I en ny undersøgelse overhaler pizzaen lige præcis kylling og brød med pålæg som
Hent flere