Frugt og grønt
Mutti og Too Good To Go lancerer nyt samarbejde
Mutti ønsker at være en del af løsningen mod madspild og lancerer nu et nyt samarbejde med den danske social impact-virksomhed Too Good To Go,
Nu åbner nationalt skolehave-center lokalt på Frederiksberg
26. marts åbner Haver til Maver sit nye hus og hovedsæde i tæt forbindelse med skolehaven i Frederiksberg Have. Skolehaveorganisationen slår ikke alene rod i
Dansk frugt og grønt er under voldsomt pres – stærke kræfter går sammen for at vende udviklingen
Ni ud af ti forbrugere mener, det er vigtigt, at vi har alsidig produktion af frugt og grønt i Danmark. Alligevel er kun en fjerdedel
Plantetopmøde baner vej for flere planter i 1 million måltider
Tirsdag i denne uge var mere end 300 madprofessionelle samlet til Plantetopmøde i København med målet om at få endnu flere planter i de mere
Ændret moms kan spare 170.000 europæiske menneskeliv hvert år
Øger de europæiske lande momsen på kød og mejerivarer og fjerner den på frugt og grønt, kan vi undgå 170.000 dødsfald om året i Europa,
Regionshospitalet Randers styrker kvaliteten i køkkenet med bælgfrugter
Køkkenet på Regionshospitalet Randers viser vejen, når det kommer til brugen af bælgfrugter i professionelle køkkener. Med nysgerrighed og kreativitet har køkkenet udviklet nye måderat
Samarbejde skal få plantebaserede retter på menuen hos caféer og take-away-steder i hele landet
Dansk Vegetarisk Forening, Plantebranchen og Danmarks Restauranter & Caféer går sammen om at styrke udbuddet af plantebaserede retter på takeaway- og cafémenuer i Danmark. Smagfulde
Stor succes for plantebaseret madfestival i Jylland
Tusindvis af glade besøgende gæstede i weekenden Plant Food Festival i Aarhus. Arrangøren Dansk Vegetarisk Forening ser nu frem til et lignende arrangement i København
Ny rapport om sprøjtegifte: økologi er det sikreste valg
Der er pesticidrester i 80 procent af alle prøver af konventionelt dyrket frugt, og i 42 procent af de konventionelt dyrkede grøntsager. Det slår Fødevarestyrelsen
Hestebønner som udgangspunkt: Produktion af fødevareproteiner tager fart i Hedensted
Ved Hedensted har den danske fødevareproducent Meelunie GPI bygget en fabrik, der skal producere fødevareproteiner. Fabrikken fødes med hestebønner, og ambitionen er at kunne producere
Hent flere