Frugt og grønt
Anna driver et vegansk cateringfirma:“Jeg vil hellere inspirere, end jeg vil dømme”
At lave hundrede procent plantebaseret mad kræver, at man vender tingene på hovedet og tænker smag og sammensætning på nye måder. Det mener Anna Guy,
Banebrydende babymad fra Danmark modtager økonomisk støtte og spås stort globalt vækstpotentiale
Ma-Mam er verdens første og eneste frysetørrede, økologiske og plantebaserede grøntsagsmos. Det innovative danske madprodukt er designet til babyer fra 4 måneders alderen, og indeholder
Svensk salatgigant går ind på dansk fastfood-marked
Sund fastfood fra Sverige rykker ud i verden, når Picadeli går ind på det danske marked med sine salatbarer. Og succesen lader ikke vente på
Aarstiderne solgt til Dagrofa
Dagrofa, en af landets førende fødevarevirksomheder, underskrev i går en købsaftale med Aarstiderne. Købet af Aarstiderne er et vigtigt element i koncernens ambition om at
100.000 danskere deltog i den første nationale kødfri uge
Fra den 9. til den 15. september afholdt Danmark sin allerførste nationale Kødfri Uge. Kun seks uger senere er resultaterne nu offentliggjort. En repræsentativ undersøgelse
ISS tidobler mængden af bælgfrugter på tallerkenen i deres kantiner
De omkring 40.000 spisende gæster i ISS’ danske kantiner får i gennemsnit serveret 25 g. bælgfrugter dagligt gennem frokosten, og det er væsentlig højere end
Ny rapport viser, at lavere moms på frugt og grønt kan lade sig gøre
Skatteministeriet har netop offentliggjort en rapport, hvor de kigger nærmere på mulighederne for differentieret moms i Danmark. Rapporten viser netop, at en lavere moms på
Nyt nummer af Food&Drink sætter fokus på grønt smørrebrød
Årets syvende udgave af branchemagasinet Food&Drink er nu på gaden. Denne gang er der fokus på smørrebrød - i særdeleshed i en grøn udgave. Bladet
Meyers og MENY udvider samarbejde: Åbner bælgfrugtboder i hele Danmark
Sidste år lancerede Meyers og MENY et pilotprojekt med ambitionen om at øge bælgfrugterne i danskernes indkøbskurve: En ”vej-selv”-bælgfrugtbod, hvor kunderne kunne fylde poser med
Grønne hitretter på københavnsk plejehjem
Plejehjemmet Bispebjerghjemmet i København er på en grøn køkkenrejse. Det kræver masser af gåpåmod, kreativitet og en kulturændring, hvor man indtænker måltidet som en del
Hent flere