Forskning og uddannelse
Forskere fjerner den grynede følelse i munden: Sådan får vi nemmere ved at spise fiberrigt
Generelt spiser vi alle sammen for få fibre, og hvis vi skal lave om på det, kræver det at vi rent faktisk kan lide at
Medaljer og legater for 350.000 kr. til de skarpeste håndværkere inden for mad og værtskab
117 nyuddannede receptionister, tjenere, kokke og smørrebrød/catere blev tirsdag aften hyldet til Hotel og Restaurantskolens store medaljefest, inden de nu kan trække ekstra motiveret i
Christian Lykou fra Gørding Skole hædret med prisen som Årets Madsjæl
Arla uddeler hvert år prisen Årets Madsjæl til en af de særlige ildsjæle, der gør en særlig indsats for at skabe madglæde og kompetencer hos
Stort forskningsprojekt skal få os til at spise mere plantebaseret med ældgamle teknikker
Et internationalt forskerhold, ledet af forskere fra Syddansk Universitet (SDU), vil forbedre smag og tekstur af plantebaserede erstatningsprodukter ved hjælp af fermentering og gøre teknikkerne
Kunstig intelligens kan sætte turbo på fødevareindustrien
AI kan øge effektiviteten i fødevareindustrien, og virksomhederne bør begynde at integrere AI i deres produktion for ikke at blive overhalet af konkurrenterne, var blandt
Gratis DTU-konference om sundhed og forebyggelse af sygdom
Tirsdag den 12. november 2024 kan interesserede komme til konference om forskning og rådgivning, som fremmer sundhed og forebygger sygdom. Det foregår i DTU Fødevareinstituttet
Forskere får midler til bæredygtig rejeproduktion på bornholm
Med støtte fra den Europæiske Hav-, Fiskeri-, og Akvakulturfond (EHFAF) og sammen med lokale samarbejdspartnere sætter to forskere fra Roskilde Universitet nu gang i et
Plantebaserede alternativer bruges kun lidt
Plantebaserede alternativer til kød, fisk og mejeriprodukter bliver kun brugt i et begrænset omfang, viser en ny undersøgelse fra DTU Fødevareinstituttet. Plantebaserede drikke i kaffe
Nyt globalt studie: Frokosten er katalysator for trivsel og tilhørsforhold
Mad og sociale pauser styrker arbejdsglæde og inklusion hos virksomheder. Det bliver tydeligt i en ny global undersøgelse, The Power of Socialisation, baseret på over
’Vegetariske’ laks kan være vejen til bedre sundhed for mennesker og fisk
Vegetarisk foder til blandt andet laks skal hjælpe med at gøre produktionen af laks mere bæredygtig. Det kan give bedre fisk til aftensmaden, men viden
Hent flere