Forskning og uddannelse
Kokkeelever laver 2-retters menu ud af råvarerne fra nødhjælpskasser
Madens betydning i nødhjælpsarbejde sættes i fokus, når kokkeelever fra Hotel- og Restaurantskolen sammensætter en fine-dining menu med udgangspunkt i indholdet af nødhjælpskasser. Projektet er
Populær madlavningsost: Nu med ærter, men med samme gode smag og tekstur
Man kan godt erstatte en stor del af mælken i ost med planter og stadig bevare den rigtige smag og tekstur. Det har forskere fra
Nu åbner nationalt skolehave-center lokalt på Frederiksberg
26. marts åbner Haver til Maver sit nye hus og hovedsæde i tæt forbindelse med skolehaven i Frederiksberg Have. Skolehaveorganisationen slår ikke alene rod i
Ændret moms kan spare 170.000 europæiske menneskeliv hvert år
Øger de europæiske lande momsen på kød og mejerivarer og fjerner den på frugt og grønt, kan vi undgå 170.000 dødsfald om året i Europa,
269 millioner skal gøre danskernes mad grønnere
Den grønne omstilling af vores fødevareproduktion får et økonomisk rygstød. 24 projekter har fået tilsagn om samlet 169 millioner kroner fra Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram,
Pizza er nu danskernes foretrukne aftensmad
Hver aften i 2024 spiste flere end hver 20. dansker pizza. I en ny undersøgelse overhaler pizzaen lige præcis kylling og brød med pålæg som
Nyt initiativ skal fremme madglæde og læring i skolerne
En ny undersøgelse afslører, at blot 1 ud af 10 danske børn hjælper til i køkkenet mere end to gange om ugen, og mindre end
Treårig indsats skal inspirere mere end en halv million børnefamilier til grønnere og sundere mad
Børnefamilier landet over får nu en stor tilskyndelse til at ændre madvaner med udgangspunkt i De officielle Kostråd. Gennem tre år vil børnefamilier i hele
Hotel- og Restaurantskolen indgår samarbejde med NIRAS om ny byggechef til stort skolebyggeri
Projektdirektør i NIRAS, Lars Peter Nyborg Hammel, skal fra den 1. februar 2025 varetage jobbet som byggechef på Hotel- og Restaurantskolen. Her skal han bidrage
Blandt andet mere til klimavenlige kokke: Erhvervsuddannelser får millioner til grøn omstilling
Fremtidens faglærte bliver nu klædt på til bæredygtighed og grøn omstilling. Villum Fonden har bevilliget knap 50 mio. kr. til at gøre erhvervsuddannelserne grønnere. Erhvervsuddannelserne
Hent flere