Foodservice
Samarbejde skal få plantebaserede retter på menuen hos caféer og take-away-steder i hele landet
Dansk Vegetarisk Forening, Plantebranchen og Danmarks Restauranter & Caféer går sammen om at styrke udbuddet af plantebaserede retter på takeaway- og cafémenuer i Danmark. Smagfulde
Food&Drink på gaden med årets første nummer
Årets første udgave af Techmedias branchemagasin til foodservicebranchen er nu på gaden. Her kan du blandt andet læse om Restaurant Allouettes fokus på at arbejde
Dansk sølv ved Bocuse d’Or
Mandag leverede Sebastian Holberg Svensgaard en kraftpræstation ved det store uofficielle VM for kokke - Bocuse d’Or-finalen i Lyon. Det blev til en flot andenplads.
Stemme til unge gastronomiske talenter
Netværket Morgendagens Madtalenter lancerer et nyt advisory board bestående af unge madiværksættere. Det skal dele erfaringer og fungere som rollemodeller for andre unge talenter og bliver
Ungt kokketalent hiver titlen hjem som årets Rising Star
Kristoffer Madsen fra Molskroen fortryllede dommerne med sine gastronomiske kreationer, som sikrede ham sejren i dagens talentkonkurrence for unge kokke - Rising Star 2025 på
Dining Week slår historiske rekorder
I vinterferien, fra 7. til 16. februar, er det traditionen tro tid til Dining Week på en lang række restauranter landet rundt. Og igen i
Rising Star 2025: Fremtidens kokketalenter på scenen, blandt andet med kefirfløde og Unika-smør
På Melstedgård nær Gudhjem på Bornholm er scenen sat for fremtiden. Det sker i morgen, den 15. januar, hvor fire af Danmarks mest lovende unge
Geia Food går ind på det britiske marked med opkøbet af Lupa Foods
Opkøbet af Lupa Foods Ltd., en ledende leverandør til den britiske fødevareindustri, er et vigtigt skridt i Geia Foods vækststrategi og styrker virksomhedens ekspansion uden
NY TORK LØSNING SPARER FACILITY MANAGERS OG RENGØRINGSTEAMS EN MASSE TID
Tork har netop lanceret Tork OptiServe, som ikke kun forbedrer effektiviteten for facility managers og deres teams, men samtidig reducerer miljøpåvirkningen. Det hylse-frie toiletpapirdesign genererer
Travlt takeaway-nytår: Just Eat leverede 3 gange så mange udbringninger som ellers
Danskerene elsker takeaway, og især den første januar, der traditionelt er årets travleste dag for Just Eat på antal udbringninger. I år var dog bestemt
Hent flere