Foodservice
ISS opnår Svanemærket for DSB-kantine med 1400 spisende
ISS Danmark har netop fået certificeret den første af flere DSB-kantiner med miljømærket, Svanemærket. Certificeringen, der er et af verdens mest skrappe og ambitiøse miljømærker,
Dagrofa Foodservice leverer igen sorte tal og løfter årets resultat
En af landets største totalleverandører til professionelle køkkener – Dagrofa Foodservice – kan i 2024 for tredje år i træk præsentere et positivt årsregnskab. I
Ambitiøst par åbner ny restaurant i samarbejde med Norrlyst koncernen
Restaurant Udtryk er den nyeste tilføjelse til Norrlyst gruppen og ambitionerne er høje. Direktør for Norrlyst Koncernen, Bjarke Just Nielsen og chefkok for Udtryk, Edward
Har udviklet digital løsning: Hotel- og kroejer har opskriften på at mindske madspild
Erik Jørgensen, ejer af Hotel Røde-Kro i Sønderjylland, har reduceret det årlige madspild med 75 procent. Nu har han – med hjælp udefra – udviklet
Pincho Nation åbner flere franchise-restauranter i Danmark
Om kort tid åbner Pincho Nation i Herning, og til sommer åbner man også i Vejle. I Vejle er 25-årige Ida Tøndering franchisetager, mens allerede
LABFRESH udvider til restaurationsbranchen med innovate uniformer
Efter syv års succes med plet-, lugt- og krølfrie skjorter til forbrugermarkedet, træder LABFRESH nu ind på B2B-markedet med fokus på restaurations- og hotelbranchen. Virksomheden
Horesta: Fem år efter nedlukning står restaurationsbranchen stærkere – men også udfordret
Hotel- og restaurationsbranchen overgår nu niveauet fra før coronanedlukningerne. Men alt er ikke fryd og gammen, for der også økonomiske udfordringer og et stigende antal
Seafood Festival vender tilbage i maj
Succesen gentages, når Seafood Festival slår dørene op for anden gang fra d. 16.-25. maj 2025. Bag festivalen står holdet bag Dining Week og Madbillet,
Molskroen sat til salg
Et stykke Danmarkshistorie er netop sat til salg for 55 mio. kr. Det drejer sig som den historiske og anerkendte kro Molskroen, der er særligt
Tivoli afslører 2025’s pop-up restauranter i Det japanske Tårn
Der er 1-, 2-, og 3-stjernede restauranter fra Singapore, Spanien, Dubai og Thy på menuen, når Det japanske Tårn byder Tivolis gastro-gæster inden for til
Hent flere