Fødevaresikkerhed
Æg eller ÆG? Retssag udsat
Østerport Slagter i Ikast nægtede at betale en bøde på 40.000 kroner efter et kontrolbesøg for to år siden. Fødevarestyrelsen tog sagen i retten, men
Nu bliver det lettere at drive café, restaurant og dagligvarebutik
Butikker, restauranter og caféer kan se frem til færre kontrolbesøg. Lempelserne skal gøre det lettere at drive fødevarevirksomhed og give de erhvervsdrivende mere tid til
Danmarks ældste krydderi fundet i Liseleje
I løbet af sommeren har initiativet ‘Danmarks ældste krydderi’ fundet sted, og nu står det klart, at den heldige vinder er Anne Marie Andersen fra Liseleje.
Danish Crown sælger aktiepost i Agri-Norcold
Danish Crown og TA-Logistics A/S har solgt Agri-Norcold, der er en af Danmarks største operatører inden for indfrysning, frostvarehåndtering og oplagring af fødevarer. Køberen er
Polarkøl overtages af SA-AL Køleteknik
SA-AL Køleteknik ApS, en del af Nordic Climate Group, overtager Polarkøl ApS i Hjørring og styrker sin position inden for detailhandelsområdet med fokus på naturlige
Fødevare Danmark: Nyt forlig bringer mere dialog og sund fornuft ind i fødevarekontrollen
De små- og mellemstore fødevarevirksomheder kan være meget tilfredse med det nye fødevareforlig, lyder det fra brancheforeningen FødevareDanmark. Mindre fodfejl og forglemmelser vil ikke længere
Millionbevilling til Erhvervsakademi Aarhus til forskning i fødevaresikkerhed
Forskere og naturvidenskabelige studerende fra Erhvervsakademi Aarhus skal sammen med universiteter og fødevareindustri bekæmpe giftstoffer i plantebaseret mad. Giftstoffer som mykotoksiner fra skimmelsvampe er et
Ny bog forener kokkehåndværk med gastrofysik
Hvorfor smager ting, som de gør? Hvorfor skiller sovsen? Og hvorfor bliver ægget egentlig stift, når det bliver varmet op? Det er blot nogle af
Fødevarestyrelsen kigger dybt i bearnaisebøtter og bægre til italiensk salat
750 grossister, delikatessebutikker og slagterforretninger bliver tjekket for, om de har styr på deres fødevareemballager. Fødevarestyrelsen kontrollerer nu, om restauranters, delikatessers og slagterforretningers emballage er
Nyt studie rangordner sygdomsbyrden af fødevarebårne sygdomme
Et studie fra DTU Fødevareinstituttet giver et overblik over forskning i byrden af fødevarebårne sygdomme i Danmark og rangordner for første gang sygdomsrisici fra både
Hent flere