Efter et par måneders test i en enkelt by er Restaurant Flammen nu klar til servere sit takeaway-koncept for Herning, Viborg og Esbjerg. Planen er, at hele Danmark kan sætte tænderne i Flammen TakeAway inden årets udgang.
Restaurant Flammen har ramt markedet med et koncept, som kunderne har taget til sig. På få år er familien Rosenfeldt Sunddal gået fra at eje et enkelt spisested til at have en kæde af 16 buffetrestauranter i ind- og udland. Men drømmen stopper ikke her. Nu udvider Flammen sit koncept med TakeAway i sin helt egen ånd.
– Det er vigtigt, at vi bliver ved med at udvikle os, og Flammen TakeAway er et nyt forretningskoncept, som vi forventer os meget af, og som vi har glædet os til at præsentere danskerne for, siger Flammens adm. direktør Piet Klein.
Flammen TakeAway er blevet testet i Næstved siden nytår, og i løbet af de kommende uger vil det så blive rullet ud i Herning, Viborg og Esbjerg.
TakeAway med større valgfrihed
Flammen er især kendt for sin buffet med mange forskellige slags kød, tilbehør, sauce og salat. Valgfriheden er derfor også et vigtigt kendetegn for den måde, Flammen har valgt at tilbyde TakeAway på.
– Når man spiser hos os, kan hele familien få det, de hver især ønsker, og sådan skal det også være, når man bestiller TakeAway til afhentning og spiser sin mad fra Flammen derhjemme, siger adm. direktør Piet Klein.
Ud over de fastlagte menuer, hvor især ’Go’e ben og fritter’ har vist sig at være populært, tilbyder Flammen derfor en Bland-selv menu, hvor det er muligt at håndplukke og sammensætte sine favoritter blandt TakeAway-kortets mange muligheder. Derefter bliver det hele pakket og står klar til afhentning i restauranten, så det er lige til at sætte på bordet derhjemme.
– Man kan selvfølgelig sammensætte sin personlige menu med det hele. Men man kan også nøjes med at bestille kød, hvis man vil slippe nemmere i køkkenet, når man får gæster, forklarer Piet Klein og tilføjer:
– Vi har bestræbt os på at skabe et takeaway-koncept, der både kan være en hjælp til dem, der godt kan lide at lave mad, men som mangler tid. Dem, der gerne vil servere en romantisk middag for kæresten nemt og hurtigt. Og dem, der bare vil hygge sig derhjemme med lidt ekstra forkælelse.
Restaurant Flammen forventer at tilbyde takeway i alle kædens danske restauranter i løbet af 2019.
– Det nye TakeAway-koncept er et vigtigt element i Flammens vækstplaner, og derudover har vi kig på 4-5 danske byer, som vi ser potentiale for at åbne nye restauranter i, lyder det fra Piet Klein.