Dennis Juhl åbner egen restaurant og forlader dermed køkkenet på Ruths Hotel. Han erstattes af Jakob Spolum.
Dennis Juhl, køkkenchef på Ruths Hotel gennem tre år, er klar til nye udfordringer. Ny mand på pladsen bliver Jakob Spolum, kendt fra bl.a. Restaurant Sletten, Munkebo Kro m.fl. Det hele sker dog først til september, og Dennis Juhl vil derfor være at finde på Ruths Hotel sommeren over.
Ny køkkenchef på Ruths Hotel bliver Jakob Spolum kendt fra bl.a. Munkebo Kro og fra sit medejerskab af gourmetrestaurant Sletten i Humlebæk.
Da Dennis Juhl i 2014, efter at have arbejdet som souschef i et års tid, tiltrådte som køkkenchef på Ruths Hotel, lovede han at blive i stillingen mindst 2 år. Nu efter 3 år som køkkenchef har han besluttet at drage videre og åbne sin helt egen restaurant i Aalborg. Men inden han kaster sig over det nye eventyr, tager han selvfølgelig sommersæsonen på Ruths Hotel med.
På Ruths Hotel er man taknemmelige over det ekstra år man nåede at få med Dennis Juhl – men, som direktør Peter Christian Bühlmann Jensen fortæller, har man jo hele tiden vidst, at den unge køkkenchef ville videre på et tidspunkt.
– Vi har stor respekt for Dennis’ beslutning og ønsker ham al mulig held og lykke med sit nye eventyr. Samtidig glæder vi os til at byde velkommen til Jakob Spolum, som tidligere har slået sine folder her på Ruths – han er bl.a. udlært af Michel Michaud og siden har han arbejdet på restauranter som Sletten i Humlebæk, Strandgården på Læsø, Munkebo Kro, Pasfall i Odense m.fl..
Inden Dennis Juhl rejser til Aalborg, når han i en periode at arbejde sammen med Jakob Spolum, som derfor når at få en bid af den skønne sommersæson med inden han for alvor tager over i køkkenet. Jakob Spolum danner i øvrigt par med tjener og sommelier Michelle Bøgelund Hemme, som fra den 1. september bliver ansvarshavende for Ruths Brasserie.