Så er hjælpen nær. Hos Merrild Lavazza deler vi gladeligt ud af vores Kærlighed til Kaffe. Vi har posen fyldt med gode tips – fx lækre BrugOp tips, så du får brugt dine kafferester. Vi løfter sløret får en af de lækre idéer her – et Gå-hjem-tip som forkælelse til dine kolleger. Hvis du er på udkig efter flere gode tips og inspiration, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her: https://www.merrild.dk/foodservice/newsletter/sign-up
Vores nyhedsbrev udkommer 4-6 gange om året, og vi forstyrrer dig ikke unødigt.
Kaffesat Tiramisu-Toast med ”After-Eight”
Mynte og kaffe er et gastronomisk godt miks. Det giver et strejf af After Eight. Brug en kafferest og dyp toastbrød heri. Dehydrer de våde toastbrød i ovnen, så de bliver kaffemørke og sprøde. Rør mascarpone blødt med æggeblommer, flormelis og stiftpiskede æggehvider. Vend friskhakket mynte i. Kom massen på toppen af de sprøde toasts og drys kakaostøv på toppen. Haps for en gå-hjem-snack, lavet på kaffe!