Findes der noget bedre end en iskold cocktail på en lun forårsaften? Ikke hvis du spørger os – og især ikke, hvis du laver den iskolde cocktail med et spark af smagfuld espresso.
I samarbejde med Monin sirup har vi udviklet 7 lækre cocktails, som er perfekte til en lun forårsaften. Tilbyd dine gæster en kaffecocktail i stedet for aftenkaffen – eller udvid drinkskortet med de skønne cocktails. Dine gæster vil elske dig for at tilbyde kaffe på en ny måde!
Espresso Lemonade med Mango
Glas med isterninger
2 cl. Cloudy Lemonade
1 cl. Mango sirup
12 cl. Danskvand el. Tonic
1 espresso (30 ml.) på toppen
Omrøres før den drikkes.
Espresso Lemonade m. Pink Grape
Glas med isterninger
2 cl. Cloudy Lemonade
1 cl. Pink Grape sirup
12 cl. Danskvand el. Tonic
1 espresso (30 ml.) på toppen
Tip: Skal den bruges som en drink, kan man tilsætte gin.
Omrøres før den drikkes.
Espresso Lemonade med Passionsfrugt
Glas med isterninger
2 cl. Cloudy Lemonade
1 cl. Passion sirup
12 cl. Danskvand el. Tonic
1 espresso (30 ml.) på toppen
Omrøres før den drikkes.
Espresso m. Mango
Glas med isterninger
3 cl. Mango sirup
12 cl. Danskvand el. Tonic
1 espresso (30 ml.) på toppen
1 strimmel lime i glasset (klem lidt saft ud først)
Omrøres før den drikkes.
Iskaffe
1,5 cl. Salted Karamel sirup
12 cl. Mælk, steamet i 3-4 sekunder (giver lidt skum på toppen at steame, kan undlades)
1 espresso (30 ml.)
Omrøres før den drikkes.
Pink Lemonade
Glas med isterninger
2 cl. Cloudy Lemonade
1 cl. Pink Grape sirup
16 cl. Danskvand
Omrøres før den drikkes.
Classic Lemonade
Glas med isterninger
3 cl. Cloudy Lemonade
12 cl. Danskvand
2 skriver citron lægges i hver sin side nede i glasset
Omrøres før den drikkes.