Kaffe-druknet laks med dild-kartofler og smørpisket Mokka-Sauce
Der er mange smagfulde måder at bruge kaffe i madlavningen. Prøv blandt andet denne opskrift på kaffedruknet-laks og lad dig inspirere til at bruge kaffen som et element i madlavningen!
Mængde
Ca. 2 personer
Tilberedningstid
Arbejdstid: ca. 30-40 min
Ingredienser
Laks
Kaffe
Chiliflager
Limeskal
Salt og peber
Dildkartofler
Smør
Honning
Fremgangsmåde
Kaffe kan give fed fisk et godt modspil. Kom fersk laks i en bradepande, hæld kaffe på så bunden dækkes, drys med chiliflager, salt og limeskal og -skiver.
Ovnbag laksen i ca. 20 minutter.
Anret fx med små dildkartofler og servér en smørpisket Mokka-Sauce til.
Du kan lave Mokka-Sauce af kaffe, der vendes i brunet smør, og tilsmages med honning, salt og peber. Ved anretning beregnes ca. 2 spsk. Mokka-Sauce pr. person.