
Uanset om man anretter med pincet i et gourmetkøkken eller sørger for, at Caesar-salaten sidder lige i skabet, så er der fart på, når service kører.
Begge steder er det afgørende, både at kunne optimere tiden man bruger og sin køkkenprocent.
Med udgangspunkt i de klassiske retter og hurtige serveringer fra det danske restaurationsmiljø, har Dagrofa Foodservice udgivet et inspirationskatalog, der er fyldt med tips til, hvordan du kan:
- Give dine eksisterende retter et twist
- Køre hurtigere service
- Optimere din indtjening
Fælles for alle opskrifter i kataloget er, at convenience-produkter spiller en stor rolle.
Kvaliteten på skrællede, skårede og snittede produkter er nemlig forbedret gevaldigt igennem flere år, og er derfor perfekte at bruge, hvis man vil skære ned på både forberedelse og tilberedningstid og samtidig sætte velsmagen i højsæde.
Derudover er der også tips til hvordan du let kan skære lidt ned på det røde kød og bruge mere fjerkræ i de klassiske retter, uden at gæsterne savner den gode smag.
Samtidig får du også nogle konkrete råd til, hvad du skal vælge, når du vil servere en god bøf – når det skal være, så skal det også være godt!
Der er også inspiration og hente til de mindre spisesteder, hvor der ikke er så mange hænder i køkkenet og serveringerne ofte går ud af huset.
Det vil sige at de eksotiske bowls og lækre tapasanretninger er gjort lettere at servere, og bestsellerne fra pizzeriaet, grillbaren og ishuset er samlet i koncepter, så du hurtigt kommer i gang.
Sign dig op her og få direkte adgang til kataloget – https://dgfs.dk/nyhedsbrev-fsrqsrkatalog/
…du kan også hente det i din lokale Cash & Carry-butik.
God fornøjelse!
Fakta om Dagrofa Foodservice:
- Dagrofa Foodservice er en af de førende totalleverandører til foodservicesektoren i Danmark og en del af Dagrofa-koncernen, som bl.a. også står bag detailkæderne MENY, Spar, Min Købmand og Let-Køb samt Dagrofa Logistik.
- Dagrofa Foodservice står stærkt i markedet inden for kantiner og hoteller, og vi leverer til mange forskellige kundesegmenter – fra den lokale café til fine dining-restauranter.
- Vi har 30 Cash&Carry-butikker over hele landet og specialistselskaberne Grambogård, HKI Ost, Prima Frugt og Grøn Fokus.
- Hovedsædet er på terminalen i Ishøj, og vi har også logistikterminaler i Middelfart, Aalborg og Thisted.
- Læs mere på http://www.dgfs.dk og tilmeld dig vores nyhedsbrev her https://dgfs.dk/nyhedsbrev/.