Ferm – et virkelig sommerhit.

   

Ferm i alle størrelser er et sommerhit hos Naturmælk, hvor mange steder i sommerlandet og flere af landets festivaler har taget produktet til sig. Og tendensen fortsætter.

”At forbrugerne virkelig kan lide et upcyclet produkt, ikke kun på den gode historie om at minimere spild, men også på smagen, er helt fantastisk, og viser jo at vi godt vil tage ansvar” siger direktør for Naturmælk & Øllingegaard Leif Friis Jørgensen, der dog samtidig er en smule bekymret for om mængden af Ferm med æble holder sæsonen ud.

”Min opfattelse er klart, at Ferm ikke kun bruges på morgenmadsbuffeten på landets hoteller, men også i stor udstrækning på landes cafeer, hvilket er tegn på at flere godt tør udfordres på den traditionelle smag” siger Leif Friis Jørgensen.

Mens vi venter på dette års æblehøst.

At ting tager tid, ved vi, og noget kan ikke forceres, da de danske økologiske æbler først skal modnes, plukkes og presses, så næste portion Ferm kan produceres. De økologiske rabarber fra Fyn er sikret, fra årets høst i forsommeren, så her er der ingen udfordringer med leveringssikkerheden.

Nu håber mejeriet blot på endnu mere sol, så årets æblehøst bliver god, da 70 % af indholdet i Ferm med æble jo er danske økologiske æbler.