Der er mange gode grunde til spise fisk i sæson. Fisk smager bedst, når de er friske, og så kan der være gode penge at spare, når du køber varer i sæson.
Fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice har udviklet plakaten ’Et år i fiskens tegn’, som du gratis kan downloade og printe ud via dette link.
Med plakaten bliver det nemmere at få et overblik over de fisk og skaldyr, der er i sæson, og det er en viden, som f.eks. kan være nyttig i menuplanlægningen i et professionelt køkken.
Vil du være den første til at modtage spændende inspiration, eksklusive opskrifter og gode tilbud direkte i din indbakke fra Dagrofa Foodservice? Så tilmeld dig nyhedsbrevet i dag: https://dgfs.dk/nyhedsbrev/
Fakta om Dagrofa Foodservice:
· Dagrofa Foodservice er en af landets største totalleverandør til foodservicesektoren og en del af Dagrofa-koncernen.
· Dagrofa Foodservice er markedsleder inden for kantiner og hoteller, og Dagrofa Foodservice leverer direkte til mange forskellige kundesegmenter – fra den lokale café til Michelin-restauranter.
· Dagrofa Foodservice driver også 30 lokale Cash&Carry-butikker over hele landet og står bag specialisterne Grambogård, HKI Ost og Grøn Fokus.
· Grambogård leverer dansk kvalitetskød. Her er høj dyrevelfærd i centrum ud fra devisen om, at dyrenes trivsel giver glade dyr, og at glade dyr giver velsmagende kød.
· HKI Ost er Danmarks største leverandør af højkvalitetsoste, som både samarbejder med små, lokale osteproducenter og større mejerier.
· Grøn Fokus er specialister i økologiske og plantebaserede råvarer til det professionelle køkken.
· Læs mere på http://www.dgfs.dk.