– Vi er i en café- og restaurationsbranche, hvor der er stor personaleomsætning. Derfor er ensartethed og driftssikkerhed altafgørende. Kaffen skal have den samme høje barista-kvalitet hver gang, ligegyldigt hvem der brygger den. Og det er blandt andet på den baggrund, at vores valg er faldet på Lavazza BLUE-konceptet.
Sådan siger Ferhat Yildiz, chefen for Drift & Økonomi hos Dalle Valle. Han lægger ikke skjul på, at han har høje forventninger til leverandørerne.
– Det er vigtigt for mig at have en leverandør, der gør det godt i markedet, og som står for et brand, man kender, siger han og uddyber:
– Lavazza BLUE er et koncept, der fuldt ud lever op til vores interne kvalitetsstyring med fede baristamaskiner, nøjagtigt doseret espressomængde, altid med en superfrisk kaffesmag, og som er nem at bruge i en kvik, tjep og travl hverdag i café- og restaurationsbranchen. For os er det bare det eneste rigtige.