Aktuelt
Topchefer, iværksættere og investorer drøfter fremtidens fødevarer
Klimakrise og en voksende befolkning globalt betyder at fødevarevirksomhederne skal tænke i helt nye baner – og at forbrugerne skal vænne sig til smagen af
Norrlyst udvider uge: Åbner sin sjette restaurant i 2024
Norrlyst Koncernen har overtaget driften af Lago ved søerne i København. Restauranten genåbner torsdag d. 28. november med et koncept, der kombinerer madoplevelsen med nøje
Ny sæsonhalvdel af podcasten Den Grønne Elevator byder på indsigter og erfaringer om den svære bæredygtighed
Efter start før sommerferien, er vært Ane Cortzen i anden halvdel af podcasten ’Den Grønne Elevator’s første sæson nu klar til at løfte flere ærlige
Samfundsansvarlige frontløbere fra Københavns madsystem samles om forandring
Hvordan skaber vi byudvikling med maden i centrum, og hvordan sikrer vi mere grøn, lokal og sæsonbetonet mad på københavnernes tallerken nu og i fremtiden?
125-års jubilæum hos Valsemøllen
I sidste uge markerede Valsemøllen, at det i år 125 år siden, at de første aktier til en moderne valsemølle i Esbjerg blev tegnet. Den
Dagrofa modtager Landdistriktsprisen 2024
Minister for byer og landdistrikter Morten Dahlin overrakte i går Landdistriktsprisen 2024 til Dagrofa på årets Landdistriktskonference i Vejle. Landdistriktsprisen er en hyldest til dem,
Flere pladser frigivet til 3-stjernede Hiša Franko i Tivoli
Pladserne til julesæsonens pop-up restaurant i Det japanske Tårn; den 3-stjernet Michelin-restaurant Hiša Franko, blev revet væk, da de første pladser blev sat i salg.
Ny supermarkedskæde vil være alternativ til lukkede Irma
En ny supermarkedskæde ser ud til at se dagens lys i 2025. Det er 13 tidligere Irma-ledere, der kaster sig ud i projektet med supermarkedskæden
Fra lokalt slagteri til en national succes: Ejerledere bag Himmerlandskød vinder prisen som Årets Ejerleder 2024 i Nordjylland
Lars Andersen, Louise Bondgaard Godsk, Christoffer Rosbjerg Andersen og Louise Andersen fra Himmerlandskød A/S er blevet kåret som Årets Ejerleder 2024 i Nordjylland. Med Lars
Food&Drink 09 2024: Mød slovensk verdenstjerne og få ideer til julen
Der er både fokus på alt godt til julen, den slovenske stjernerestaurant og det veganske cateringfirma Veganna i seneste udgave af Food&Drink, der nu er
Hent flere